Close
LuxuryNights.gr
ΖώδιαΤι λένε τα άστρα για την καριέρα σου
shutterstock-218401618_whp7

Τι λένε τα άστρα για την καριέρα σου

Pinterest

Όσο κι αν δεν θέλεις να ασχολείσαι με τα ζώδια, είμαστε σίγουροι πως κάθε φορά που θα πετύχεις την Παγιατάκη στο γυαλί, θα κάτσεις να την ακούσεις –«Έτσι για την πλάκα, μωρέ!». Παράλληλα, κανείς από την παρέα δεν αντέχει στον πειρασμό των Fortune Cookies, που έρχονται μαζί με το λογαριασμό σε ένα κινέζικο εστιατόριο –«Έτσι, για την πλάκα, μωρέ!».

Τύχη, μοίρα, ζώδια και ωροσκόποι είναι ικανά να καθορίσουν το μέλλον σου; Το πότε θα παντρευτείς ή πότε θα πιάσεις (μια καλή) δουλειά βασίζεται στη …μαγεία των άστρων; Ειδικά για το δεύτερο -τη δουλειά- πάντα θέλεις να ξέρεις. Όχι αοριστολογίες και ταξίματα, ούτε νεφελώδεις προβλέψεις για το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Θέλεις να ξέρεις εγγυημένα ποια επαγγελματική σταδιοδρομία είναι η πλέον κατάλληλη για σένα, πόσο επιτυχημένος θα είσαι και τι έσοδα μπορείς να περιμένεις από το επάγγελμά σου, εντέλει, ακόμη και αν θα είσαι ευτυχισμένος κάνοντας αυτή τη δουλειά που διάλεξες να κάνεις.

Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το μεγαλύτερο portal επαγγελματικής συμβουλευτικής και αποκατάστασης στον πλανήτη, το CareerBuilder, ανακάλυψε ότι το κλειδί της επαγγελματικής σου επιτυχίας, είναι το ζώδιό σου. Ναι, αμετανόητε πραγματιστή και άκριτε τηλεθεατή της Βίκυς Παγιατάκη. Όλα είναι γραμμένα στα άστρα. Δες τι λέει η στατιστική επιστήμη:

> Σκορπιοί, Λέοντες, Ταύροι και Καρκίνοι είχαν τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν πάνω από 80.000€ ετησίως από τη δουλειά τους, ενώ Υδροχόοι και Αιγόκεροι δεν ξεπερνούσαν τις 30.000€, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας η οποία συμπεριέλαβε τις μαρτυρίες (και προφανώς τις φορολογικές δηλώσεις) 8.700 ανδρών που εργάζονται σε όλους τους κλάδους βιομηχανίας και εμπορίου στις ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμα: Ποια ζώδια θα ερωτευτούν το καλοκαίρι;

> Ιχθύες, Τοξότες και Αιγόκεροι ήταν οι πιο ικανοποιημένοι με τις θέσεις εργασίας τους, σε αντίθεση με τους Διδύμους και τους Καρκίνους, οι οποίοι ανέφεραν ότι έψαχναν για κάτι καλύτερο σε επίπεδο αντικειμένου εργασίας.

> Οι Υδροχόοι που ανταποκρίθηκαν στην έρευνα δήλωσαν ότι κατέχουν θέσεις εργασίας στις πωλήσεις, στο στρατό, στην παρασκευή τροφίμων, στη διαχείριση, στις μηχανικές εργασίες και στις μεταφορές.

> Οι Ιχθύες ταιριάζουν καλά σε δουλειές που έχουν σχέση με θεραπείες και άλλα παρηγορητικά επαγγέλματα, όπως η ιατρική, οι κοινωνικές εργασίες και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις.

> Οι Κριοί σε μεγάλο ποσοστό έχουν κατακλύσει το Δημόσιο, αλλά και τις κατασκευές, τα τουριστικά επαγγέλματα και την εκπαίδευση. Και είναι αρκετά ευχαριστημένοι τόσο από τις αμοιβές, όσο και από το αντικείμενό τους.

> Οι Ταύροι αρέσκονται σε θέσεις απασχόλησης που έχουν ως αντικείμενο την καλλιτεχνία και τα θεάματα. Αν αναγκαστούν να μείνουν σε συμβατικές εργασίες, αυτές θα ανήκουν στον χρηματοοικονομικό τομέα, το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις, τη νομική επιστήμη ή τη λογιστική και βεβαίως, τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων (ένεκα καλλιτεχνικού απωθημένου).

> Οι Δίδυμοι δήλωσαν ότι εργάζονται σε δουλειές της τέχνης, του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής και δεν έχουν κανένα παράπονο από τη μέχρι τώρα επαγγελματική πορεία τους, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας. Όμως αρκετοί Δίδυμοι επέλεξαν και κλάδους που δεν έχουν σχέση με την τέχνη ή τη μαστοριά: αστυνομικοί και πυροσβέστες.

> Οι Καρκίνοι που συμμετείχαν στην έρευνα εργάζονταν στο Δημόσιο κυρίως, σε νομικές υπηρεσίες, τη διαφήμιση, την τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε βιομηχανίες τεχνολογίας και μηχανολογίας, ακόμη και στις μεταφορές.

> Οι Λέοντες, με μια πραγματική δίψα για εξουσία και ηγεσία, καταλαμβάνουν κυβερνητικά πόστα, θέσεις σε νομικές υπηρεσίες και τράπεζες, αλλά και στην εκπαίδευση ή στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

> Οι Παρθένοι προτιμούν δουλειές που απαιτούν ακρίβεια και έρευνα, οπότε οι πωλήσεις, ο προγραμματισμός Η/Υ, όπως και ο βιομηχανικός κλάδος των τροφίμων είναι γι’ αυτούς ευοίωνα πεδία επαγγελματικής επιτυχίας

Διαβάστε ακόμα: Γιατί ερωτεύεσαι τα «κακά παιδιά»;

> Οι Ζυγοί, ως αμιγώς διπλωματικοί και κοινωνικοί χαρακτήρες, εργάζονται στον τομέα των επιχειρήσεων, σε κοινωνικές υπηρεσίες, στη διαφήμιση, στα σώματα ασφαλείας και τη δικηγορία, όπως και στην εκπαίδευση.

> Οι Σκορπιοί διαχέουν την διαισθητικότητα και την αναλυτική τους σκέψη σε επαγγέλματα των τομέων της επιστήμης, της έρευνας, της πολιτικής και των κατασκευών.

> Οι Τοξότες αγαπούν τα επαγγέλματα που απαιτούν δεξιότητες και τους προσφέρουν νέους ορίζοντες. Δημοσιογραφία, μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις, ψυχαγωγία, τουρισμός, πληροφορική, ακόμη και ο στρατός, είναι γι’ αυτούς τα ιδανικά περιβάλλοντα.

> Οι Αιγόκεροι δήλωσαν ότι εργάζονται σε κλάδους τεχνών, αρχιτεκτονικής, νοσηλευτικής, πληροφορικής, πωλήσεων, γεωργίας και τροφίμων.

Αν τίποτε από όλα αυτά δεν σε έχει πείσει, υποπτευόμαστε ότι το επόμενο Fortune Cookie που θα ανοίξεις, θα είναι το παρακάτω:

maxresdefault_67uv

Πηγή: gr.askmen.com

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS
Grow_digital_logo-2-6

Member of GrowDigital.gr

A new era in Digital Advertising

Κολοκοτρώνη 64Α, Άγιος Δημήτριος. Τ.Κ. 17343

+302109734348

info@growdigital.gr

Back to Top